home
   Nalazite se: PROJEKTI I NOVOSTI > PROJEKTI

PROJEKTI


OSNOVNE TEHNIČKO-TEHNOLOŠKE DJELATNOSTI TVRTKE – INTERNI PROJEKTI

Uz stalne poslove koje obavljamo na našim tehničko-tehnološkim djelatnostima u zemlji i inozemstvu trenutno imamo pokrenutih nekoliko značajnih projekata :
 
 1. Najbitniji projekt koji je ovaj čas u realizaciji odnosi se na osiguranje vlastitog prostora i opreme za proizvodnju kompozitnih izolatora koje planiramo pustiti u rad tijekom prosinca 2014-te u dijelu probne proizvodnje, a tijekom početka 2015-te godine započeti sa radom punih kapaciteta (detaljnije na strani PROIZVODNJA KOMPOZITNIH IZOLATORA).
   
 2. U realizaciji imamo nekoliko značajnijih objekata na kojima obavljamo poslove elektroinstalacija i montaža na gradilištima u Saveznoj Republici Njemačkoj i to:
 
 • Omega Sorg GmbH   Co.KG ; Neubau Niederlassung Rednitzhembach; Sϋd II ; 91126  Rednitzembach
 • Krankenhaus Mϋhlacher Stationssanierung ; Stark und Schwachstorm ; Herman-Hesse-Strasse 34 ; 75417 Mϋhlacker.
 • Rohräckerschule Esslingen ; 5.-6.BA,Stark und Schwachstrom ; Traifelbergstraße 2 ; 73734 Esslingen am Necker
 • Klinikum Kirscheim BT –C ; Ebene 2 Somatik ; Eugenstraße 3 ; 73230 Kircheim unter Tech
 • NB Verwaltung und Technologiezentrum ; Seestraße 10 ; 74232 Abstatt
 • Voestalpine Polynorm GmbH   Co.KG ; Polynormstrasse 1 ; 73529 Schwäbish Gmund

 

 

GRUPA PROJEKATA – INVESTICIJSKI PLASMANI
 
Naš tim stručnjaka na raznim područjima, sa težištem na energetiku, a uz znanja i sposobnosti s područja ekonomske, pravne, građevinske struke... pokrenuo je i izradio izvjesnu količinu projekata za tržište po principima : prodaje projekta / raznim međusobnim poslovnio organizacionim oblicima sa potencijalnim partnerima, kao i ostalim potencijalnim modelima. Uz postojeće nudimo i mogućnost izrade projekata za potencijalne investitore po narudžbi-dogovoru. 
Neki od projekata visoke faze pripremljenosti za pokretanje investicije :
 
 1. Solarna elektrana kapaciteta 3 x ca 55MWp – Studija, elaborat i business plan u potpunosti gotovi, osigurani elementi kojima potencijalni investitor može uz određene uvjete ( nisu u smislu „plati, pa ćemo vidjeti-nego garancija, a mi odraditi ) za ca 5-6 započeti sa punoim investicijom, što znači osiguranom, odnosno ishođenom lokacijskom dozvolom. Vrijednost ukupne investicije ca. 120 do 130 mln E.
   
 2. Investicijski projekt izgradnje tvornice carbona-sintetskog grafita. Vrijednost investicije ca 55 mln E.
   
 3. Investicijski projekt izgradnje bioelektrane u sklopu samoodrživog potpuno ekološkog sustava : bioelektrane-piroliza-proizvodnja eteričnih ulja-vinarija-..... Investicija nivoa 9,5 mln E.
Za prijavu i dobivanje potrebnih informacija po pojedinim projektima točke zainteresirani trebaju dostaviti LOI – pismo namjere sa svojim podacima koji su uobičajeni za pokretanje pregovora, a ukoliko imaju potreba postaviti pitanja o navedenim pojektima slobodno nas kontaktirajte preko KONTAKTNOG FORMULARA ili na juraj.justinijanovic@scateo.eu