home
   Nalazite se: PROJEKTI I NOVOSTI > NOVOSTI

NOVOSTI


Uz svoj osnovni busniss koji obavljamo tvrtka se posvetila i razvoju i izradi investicijskih projekata za tržište i to onoga trenutka kada je shvatila da su naše mogućnosti bazirane zna kadrovima i internom znanju, kao i poznavanju globalnih problema takove da imamo sve pretpostavke izrade kvalitetnih projekata za tržište. Posjedujemo izvjesnu količinu vlastitih projekata, no i u mogućnosti smo prema potrebama i/ili zahtjevima potencijalnih investiora u kratkom roku pripremiti-prezentirati- potrebne projekte. Detaljnije na strani PROJEKTI.

Višegodišnjim aktivnim sudjelovanjem napodručju elektroenergetskih sustava napajanja analizirajući sadašnja stanja i komparirajući ih sa prošlim tehnološkim dostignuićima, te na bazi navedenog stvarajući sliku i pretpostavke promjena koje će uslijediti narednih nekoliko godina i  sigurni smo u slijedeće :

  • Povećavanje proizvodnje el.energije po principu ZELENE u odnosu na KONVENCIONALNU.
  • Promjena sustava financiranja proizvodnje el.energije na principu subvencija dijela troška proizvodnje u svrhu očuvanja ekologije u regiji i EU.
  • Mogućnost tehničkih rješenja obuhvaćanja nekoliko tehnoloških disciplina u samoodrživu tehnološku cjelinu.
  • Akumuliranje energije ( osim na principu reverzibilnih centrala „potencijalna/kinetička/ električna energija“ ) nužan je, a još uvijek tehnološki nedovoljno istražen i komercijalan aspekt u procesu proizvodnje/potrošnje energije.
  • Istraživanje i razvoj „vodikovih gorivih ćelija“ – ili energetski blokovi kao naziv koji mi koristimo, došao je do točke koja osigurava u određenim uvjetima i pod određenim pretpostavkama kvalitetno komercijalno korištenje.
  • Na bazi gornjih elemenata, a odlukom uprave društva posvećujemo sve značajniju pozornost i planiramo nove proizvode plasirati na tržište, a o tome ćete na vrijeme dobiti informacije.
  • U tijeku smo aktivnosti za ishodovanje ISO 18000 certifikata, znajući da nam u svakom slučaju pripada obzirom na naše radnje i postupke koje rabimo, a u skladu sa zahtjevima i postavkama osnova ishodovanja navedenog certifikata.
  • Također je pokrenut postupak za ishodovanje OHSAS 18001 .
  • U narednom periodu osim dosadašnje poslovnice u SR Njemačkoj planiramo otvaranje još dvije, od kojih jedne krajem ove godine, a druge tijekom prve polovine 2015-te godine.

Na dan 10. Rujna 2014. Tvrtka ima trideset četiri ( 34 ) uposlena djelatnika u stalnom odnosu, kao i tri ( 3 ) uposlenika u poslovnici u S R Njemačkoj, što čini ukupno trideset sedam ( 37 ) uposlenika.

Nadamo se da ćemo ovu stranicu često mijenjati, dorađivati i obavještavati vas o uspjesima tvrtke u narednom periodu.